ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΕΥΕΞΙΑ
σπα & fitness
BLOSSOM WELLNESS CENTER

Υπηρεσίες σπα στην Πάργα

Με έμπνευση από τους γαλήνιους, ευωδιαστούς κήπους του Parga Beach Resort και από τη μακραίωνη και πλούσια ιστορία της περιοχής, το Blossom Wellness Center δημιουργήθηκε για ανθρώπους που αναζητούν την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο πνεύμα και το σώμα, που εξερευνούν νέους δρόμους προσωπικής αλλαγής και επιδιώκουν να σφυρηλατήσουν νέους τρόπους κατανόησης του εαυτού. Οι εγκαταστάσεις του Blossom είναι απόλυτα ενσωματωμένες στο καταπράσινο τοπίο του Parga Beach Resort. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια ολιστική εμπειρία εσωτερικής και εξωτερικής ευεξίας (Inside & Out Wellness), σύμφωνα με τις σύγχρονες προσεγγίσεις σε συνδυασμό με τις αρχές της προαιώνιας φιλοσοφίας και των τοπικών παραδόσεων.

Το Blossom Wellness Center αποτελείται από τρία διακριτά αλλά συμπληρωματικά στοιχεία: το σπα, τις Εξωτερικές Γωνιές Ευεξίας (Outdoor Wellness Corners), και τον χώρο του γυμναστηρίου. Κάθε όψη των διαθέσιμων εγκαταστάσεων ευεξίας έχει σχεδιαστεί ώστε να δημιουργείται ένα θεραπευτικό περιβάλλον που απαρτίζεται από διαφορετικά μονοπάτια με σκοπό να ενισχυθούν τόσο οι αισθητηριακές όσο και οι συναισθηματικές προσλαμβάνουσες. Στο Blossom, προσφέρουμε μια ολιστική εμπειρία ευεξίας που αγκαλιάζει εξίσου το σώμα και το πνεύμα ως ένα ολοκληρωμένο, ισορροπημένο όλον.

ΣΠΑ
& προσωπική φροντίδα

Σχεδιασμένο σε απόλυτη αρμονία με το καταπράσινο τοπίο που το περιβάλλει, το σπα προσφέρει μια βαθειά ικανοποιητική εμπειρία προσωπικής φροντίδας υπό την καθοδήγηση των εξειδικευμένων θεραπευτών μας. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν χαμάμ, χώρους μασάζ και χαλάρωσης, χώρους θεραπειών, και το σαλόνι ομορφιάς. Επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα θεραπειών και περιποιήσεων όπως χαμάμ, μασάζ για ζευγάρια, αρωματοθεραπεία και περιποιήσεις προσώπου, και ολοκληρώστε την προσωπική σας αναζωογόνηση με θεραπείες ομορφιάς όπως μανικιούρ-πεντικιούρ, αποτρίχωση και υπηρεσίες κομμωτηρίου.

Download our Blossom Spa Menu
Download our Blossom Spa Menu
Download our Blossom Spa Menu
Εξωτερικές
Εξωτερικές
Εξωτερικές
ΑΣΚΗΣΗ
& προπόνηση

Η άσκηση είναι σημαντικό κομμάτι της ολιστικής ευεξίας, οπότε δεν θα έπρεπε να χρειάζεται να εγκαταλείψετε το πρόγραμμα γυμναστικής σας όταν είστε σε διακοπές. Στο Parga Beach Resort, δημιουργήσαμε έναν συναρπαστικό χώρο γυμναστικής για να σας δώσουμε κίνητρο να τον επισκέπτεστε για την καθημερινή σας εξάσκηση, σε ευρύχωρες εγκαταστάσεις με εξοπλισμό και όργανα τελευταίας τεχνολογίας. Το τμήμα fitness διεξάγει πολλές οργανωμένες δραστηριότητες σε καθημερινή και εβδομαδιαία βάση, τόσο μέσα στο γυμναστήριο όσο και έξω, όπως μαθήματα γιόγκα, ποδηλασία και καγιάκ, όποτε είναι σίγουρο ότι θα βρείτε κάτι που θα απολαύσετε.

Άσκηση
Άσκηση
Άσκηση