ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ
της αυθεντικής φιλοξενίας
ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ

στην καρδιά της αληθινής φιλοξενίας.

Η αρχαία ελληνική έννοια της φιλοξενίας – κυριολεκτικά, αγάπη για τους ξένους – που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του σύγχρονου τουριστικού προϊόντος, περιστρέφεται κυρίως γύρω από τη διαδικασία προετοιμασίας και προσφοράς φαγητού και ποτού στους καλεσμένους. Στο διάβα της ελληνικής ιστορίας, όταν έχεις καλεσμένους στο τραπέζι σου, δεν αρκεί τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Στο Parga Beach Resort, η φροντίδα για τους πελάτες μας ήταν από πάντα η κινητήρια δύναμη για καθετί που κάνουμε. Τώρα, πήραμε αυτή την παραδοσιακή έννοια και την αναβαθμίσαμε για τη σύγχρονη εποχή, ενσωματώνοντας τις βασικές μας αρχές: ποιότητα, αυθεντικότητα, ευεξία.

Είναι σημαντικό για εμάς να σας προσφέρουμε μια αυθεντική (και υγιεινή) γευστική εμπειρία, γι’ αυτό στον μπουφέ και στα μενού μας θα βρείτε μόνο τα καλύτερα και πιο ποιοτικά υλικά. Οι προμηθευτές μας είναι σχεδόν αποκλειστικά Έλληνες. Επιλέγουμε κατά κανόνα φρέσκα υλικά και δίνουμε προτεραιότητα στους τοπικούς παραγωγούς προκειμένου να στηρίξουμε την οικονομία της περιοχής μας, να συμβάλουμε στη διατήρηση των παραδοσιακών μεθόδων καλλιέργειας και να διατηρήσουμε τη βιωσιμότητα της εφοδιαστικής μας αλυσίδας. Και πάνω απ’ όλα, εστιάζουμε στις αυθεντικές διαδικασίες παραγωγής και προετοιμασίας. Ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα για να βρούμε τα καλύτερα – στη συνέχεια, πάρτε μια γεύση από τα νόστιμα προϊόντα που σερβίρουμε στα εστιατόριά μας.

ΜΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ
βασισμένη στις αξίες μας

Η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα είναι ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα της φημισμένης «Μεσογειακής διατροφής», που έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι είναι ευεργετική για την καλή υγεία και τη μακροζωία. Ένα μεγάλο μέρος αυτής της ευεργετικής επίδρασης οφείλεται στην επιλογή των πρώτων υλών. Προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας απολαμβάνουν πλήρως τα οφέλη από τα καλύτερα που έχει να προσφέρει η ελληνική φύση και η ελληνική κουζίνα, επανασχεδιάσαμε τα μενού μας και αναδιοργανώσαμε την εφοδιαστική αλυσίδα μας για να διασφαλίσουμε ότι όλα όσα φτάνουν στο πιάτο σας επιλέγονται σκόπιμα και προσεκτικά. Η εξαιρετική ποιότητα είναι το νούμερο ένα κριτήριό μας για την επιλογή ενός προμηθευτή και την προσθήκη ενός συστατικού στα μενού μας.

Δίνουμε, επίσης, μεγάλη βαρύτητα στο αυθεντικό. Στα τρόφιμα, αυτό σημαίνει ότι δίνουμε πάντα προτεραιότητα στους τοπικούς Έλληνες παραγωγούς και συνεργαζόμαστε με εκείνους που είναι διαφανείς σχετικά με τις πρώτες ύλες και τις διαδικασίες τους, και που συνεχίζουν να εφαρμόζουν παραδοσιακές μεθόδους και συνταγές για την παρασκευή των προϊόντων τους. Η έμφαση στο αυθεντικό μας καθοδηγεί και στη διαμόρφωση των μενού μας. Με αφετηρία συνταγές που αποτελούν μέρος της ελληνικής γαστρονομικής κουλτούρας εδώ και αιώνες, οι σεφ μας δημιουργούν «σύγχρονες κλασικές» προτάσεις, φροντίζοντας να διατηρούν τα καλά στοιχεία των υλικών και της προετοιμασίας και κάνοντας μικρές «αλλαγές» ώστε να εξυψώσουν τις γεύσεις και να ενισχύσουν τα οφέλη για την υγεία.

Μια κουζίνα
Τοπικά, αυθεντικά,
Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ

Η φιλοσοφία που διέπει κάθε επιλογή μας, αλλά και η υπόσχεσή μας προς εσάς, είναι να τιμούμε την ουσία της ελληνικής φιλοξενίας. Τηρούμε αυτή την υπόσχεση, σερβίροντάς σας φαγητό που παράγεται τοπικά και με βιώσιμο τρόπο. Διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική προέλευση κάθε συστατικού που χρησιμοποιείται στις κουζίνες μας.

Επιλέγοντας να σερβίρουμε φαγητό με αξιοσημείωτα θρεπτικά οφέλη. Και βέβαια, φροντίζοντας η εμπειρία του φαγητού που απολαμβάνετε στο Parga Beach Resort να είναι μια πανδαισία υπέροχων γεύσεων!

ΟΙ σερβιτόροι μας είναι στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πιάτα μας και τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε.

Η υπόσχεσή μας