ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
& δραστηριότητες
ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΕΡΟΣ

για συναρπαστικές δραστηριότητες

Το Parga Beach Resort είναι το τέλειο μέρος για να απολαύσετε ηλιόλουστες μέρες στην παραλία – αλλά και για να εμπλουτίσετε τις διακοπές σας με μια μεγάλη ποικιλία από συναρπαστικές δραστηριότητες! Από μαθήματα γιόγκα και περιπατητικές ξεναγήσεις στην Πάργα, εξορμήσεις για καγιάκ με οδηγό, εκδρομές με σκάφος, έως θεραπείες σπα και επιλογές άσκησης και πολλά άλλα, έχουμε ετοιμάσει ένα πρόγραμμα από δραστηριότητες και εμπειρίες ώστε να εξασφαλίσουμε ότι οι μέρες σας στο Parga Beach Resort θα είναι πάντα γεμάτες και συναρπαστικές.

*Η διαθεσιμότητα των ανωτέρω δραστηριοτήτων εξαρτάται από τις ημερομηνίες. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

“Κατεβάστε” τον Οδηγό Δραστηριοτήτων μας

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΕΙΣ
οικογενειακές διακοπές

Αν η αίσθηση περιπέτειας είναι αυτό που σας ξεσηκώνει κάθε πρωί, τότε η τρίωρη εξόρμηση με καγιάκ με την ανατολή είναι η τέλεια εμπειρία. Αν προτιμάτε μια λιγότερο απαιτητική αλλά εξίσου ικανοποιητική εμπειρία, μια βόλτα με το ποδήλατο μέσα στο ελαιώνα μας είναι ο τέλειος τρόπος να έρθετε σε επαφή με τη φύση. Και αν αναζητάτε μια ένεση αδρεναλίνης, το κέντρο θαλάσσιων σπορ δίπλα στο θέρετρο προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από συναρπαστικές επιλογές.

Οι οικογενειακές διακοπές είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όλη την οικογένεια να μοιραστεί ποιοτικό χρόνο. Δείτε το πρόγραμμα προβολής ταινιών και διαλέξτε κάτι που μπορείτε να δείτε και να απολαύσετε μαζί, ή επισκεφθείτε το games room και αφήστε τη νεολαία να διαλέξει: επιτραπέζια και ηλεκτρονικά παιχνίδια, μια μεγάλη συλλογή από βιβλία και πολλά άλλα προσφέρουν διασκεδαστικές επιλογές για όλη την οικογένεια.

Αν θέλετε μια πραγματική εμπειρία πολυτέλειας και αποκλειστικότητας, μπορούμε να οργανώσουμε τις τέλειες δραστηριότητες για σας. Νοικιάστε ένα πολυτελές σκάφος για μία μέρα και εξερευνήστε τις ακτές της Πάργας, τους Παξούς και τις διάσημες παραλίες στα Σύβοτα. Και είτε γιορτάζετε κάτι, είτε απλά θέλετε να δημιουργήσετε μια ρομαντική ανάμνηση, ένα ιδιωτικό δείπνο στην παραλία με μενού της επιλογής σας είναι η απόλυτη αποκλειστική εμπειρία!

Περιπετειώδεις
Περιπετειώδεις
Περιπετειώδεις
Περιπετειώδεις
Περιπετειώδεις
Ευεξία
Ευεξία
Ευεξία