ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΓΑΜΟΙ
& εκδηλώσεις
ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ

Γάμοι στην Πάργα

Μοιραστείτε μαζί μας τα όνειρά σας για τον γάμο σας, και αφήστε μας να κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα – με τον τέλειο παραθαλάσσιο γάμο στην Πάργα! Στο Parga Beach Resort, πιστεύουμε ότι η ημέρα του γάμου σας πρέπει να είναι πραγματικά μοναδική και απόλυτα προσαρμοσμένη στις επιθυμίες σας. Το resort διαθέτει τις πιο μαγικές τοποθεσίες για έναν γάμο στην Πάργα: η γαλάζια θάλασσα, η χρυσή αμμουδιά, ο κήπος με την πλούσια βλάστηση, η συγκλονιστική θέα με το Ενετικό κάστρο και την πόλη της Πάργας, παρέχουν τα ιδανικά «σκηνικά» για μια αξέχαστη τελετή και υπέροχες γαμήλιες φωτογραφίες.

Εκδηλώσεις στην Πάργα

Γιορτάστε κάθε μοναδική στιγμή της ζωής σας στο Parga Beach Resort. Για επετείους, βαπτίσεις, πάρτι γενεθλίων και κάθε άλλη ειδική περίσταση, η ειδυλλιακή μας τοποθεσία που συνδυάζει στεριά και θάλασσα μαζί με την εμπειρία και την αφοσίωση του προσωπικού μας στη φροντίδα της παραμικρής λεπτομέρειας εγγυώνται την επιτυχία κάθε ιδιαίτερης εκδήλωσης.

ΓΑΜΟΙ

Αν επιθυμείτε μια τελετή πολιτικού γάμου, μπορείτε να παντρευτείτε επιτόπου στην παραλία! Αν προτιμάτε μια θρησκευτική τελετή, μπορείτε να επιλέξετε το παρεκκλήσι που βρίσκεται στους χώρους του ξενοδοχείου κοντά στην παραλία ή, για μια πραγματικά ρομαντική τοποθεσία, το μικρό παρεκκλήσι πάνω στο νησάκι απέναντι από την Πάργα. Μετά από την τελετή, ετοιμαστείτε να γιορτάσετε με τους συγγενείς και φίλους σας με το τέλειο μενού για τη γαμήλια δεξίωση και την απόλυτη εορταστική ατμόσφαιρα στο εστιατόριο Thalassa. Αντιμετωπίζουμε κάθε γάμο ως ένα μοναδικό γεγονός, ειδικά σχεδιασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε ζευγαριού αναφορικά με το μενού, τη μουσική, τα λουλούδια, τον στολισμό, κλπ. Αν ανησυχείτε για τις δυσκολίες διοργάνωσης ενός γάμου μακριά από τον τόπο κατοικίας σας, μπορείτε να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι το έμπειρο προσωπικό μας θα χειριστεί κάθε πλευρά της διοργάνωσης και της προετοιμασίας, εξασφαλίζοντας ότι η ημέρα του γάμου σας θα είναι τέλεια – και τελείως ξέγνοιαστη!

Γάμοι
Γάμοι
Γάμοι
Γάμοι
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ανάμεσα στο εστιατόριο Thalassa και το Ammos Beach Bar, διαλέξτε την τοποθεσία που ταιριάζει καλύτερα στο ύφος και το στυλ της εκδήλωσής σας. Όταν επιλέγετε το Parga Beach Resort για την εκδήλωσή σας, μπορείτε να είστε ήρεμοι γιατί γνωρίζετε ότι εμείς θα φροντίσουμε για τα πάντα, από το μενού και τη μουσική ως τη διακόσμηση, έτσι ώστε εσείς να μπορείτε να γιορτάσετε ξέγνοιαστα με τους αγαπημένους σας.

Οι επαγγελματικές εκδηλώσεις μπορεί να είναι σοβαρές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και πληκτικές. Είτε θέλετε να δώσετε κίνητρα στους συνεργάτες σας, είτε να επιβραβεύσετε την ομάδα σας για την καλή της απόδοση, από μικρές επιχειρηματικές συναντήσεις μέχρι ολόκληρα συνέδρια, το συνεδριακό μας κέντρο παρέχει τις τέλειες εγκαταστάσεις με δυναμική έως 180 άτομα. Επιπρόσθετα στις εγκαταστάσεις, μπορείτε να διαλέξετε από μια μεγάλη γκάμα επιλογών για το μενού που θα συνοδεύσει την εκδήλωσή σας, από μπουφέ ή καθιστό δείπνο μέχρι κοκτέιλ και finger food.

Εκδηλώσεις

ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ