ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Η ΝΕΑ ΕΠΙΛΟΓΗ:
Authentic Ultra All Inclusive Experience

Η νέα μας πρόταση, Authentic Ultra All Inclusive Experience, είναι η πλήρης έκφραση της φιλοξενίας μας – ένα ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών που περιλαμβάνει ό,τι καλύτερο στο κομμάτι του φαγητού και του ποτού, συν επιπλέον προνόμια. Επανασχεδιάσαμε τα μενού μας και αναδιοργανώσαμε την εφοδιαστική αλυσίδα μας για να διασφαλίσουμε ότι όλα όσα φτάνουν στο πιάτο σας επιλέγονται σκόπιμα και προσεκτικά, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική γεύση.

Καλωσορίστε κάθε νέα μέρα με ένα παραδοσιακό ελληνικό πρωινό που σερβίρεται στο παραθαλάσσιο εστιατόριο Thalassa. Ο πρωινός μπουφές μας είναι μια πανδαισία επιλογών και γεύσεων, αλλά με ιδιαίτερη έμφαση στο να σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από αυθεντικές, τοπικές, υγιεινές εναλλακτικές προτάσεις. Έχουμε επιλέξει συνειδητά να συμπεριλάβουμε πολλά συστατικά ολικής άλεσης, χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη, φρέσκα και ανεπεξέργαστα, ακόμη και χωρίς γλουτένη, έτσι ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με πολλή ενέργεια και χωρίς τύψεις.

Το μεσημεριανό γεύμα είναι μια a la cart υπόθεση, με ένα μενού που αντλεί έμπνευση από παραδοσιακές συνταγές και χτίζει ατμόσφαιρα «Premium Ελληνικής Ταβέρνας» στο εστιατόριο Thalassa. Οι σεφ μας αναδημιουργούν γνώριμες, αγαπημένες γεύσεις χρησιμοποιώντας μόνο τα πιο φρέσκα υλικά, που προέρχονται από Έλληνες παραγωγούς – τη δική μας εγγύηση ποιότητας.